Дойде моментът, в който можем да обявим някои подробности около подготвяното от нас събитие без да се притесняваме, че информацията е класифицирана или секретна. Нещата, които със сигурност можем да кажем на този етап, са:

– ще бъде еднодневно, но много наситено и интересно

– насочено към студенти, но не само

– ще разискваме въпроси, свързани с дигиталните медии

– ще участват хора, които със сигурност познавате и които ще споделят своя опит в работата си.

Като за начало, ще споменем някои от основните ни лектори, а в следващите дни ще ви ги представим и поотделно, с доста повече информация за всеки един от тях.

Александър Иванов, един от създателите на сайтовете от групата на ИНВЕСТОР.БГ, дългогодишен блогър, журналист, а понастоящем – Internet Development Manager в Нова ТВ.

Елена Пенева, онлайн журналист и колумнист с ресор култура и шоубизнес, познавате я и като PR на доста от големите музикални събития в България.

Ива Фъзлова, Brand Manager в Инвестор.бг, изключителен професионалист в областта на social media и digital marketing.

Георги Савчев, бивш заместник-главен редактор на Dnes.bg, понастоящем  редактор на Offnews.bg, колумнист във вестник “Култура”, експерт в областта на радиожурналистиката и онлайн медиите..

Златко Желев, отговорен редактор на Dnes.bg, където работи повече от 5 години, професионалист по темата онлайн медии, дълги години е бил част и от екипа на „Панорама“.

Съвсем скоро ще обявим и останалите имена, а след това и темите, които сме подготвили, както и всякакви други детайли за събитието.

Stay tuned, както се казва 🙂