Г-жа Катя Лекова, г-жа Гергана Златанова-Лекова, създател на фондация „Лекови“, 12-годишният й син Андрей и изпълнителният директор на фондация „За Нашите Деца“ г-жа Иванка Шалапатова се срещнаха с посланика на Великобритания в София Н. Пр. г-жа Ема Хопкинс. Традиционният британски следобеден чай, на който те се насладиха, беше част от благотворителното наддаване на Вечер на добродетелите 2015 и г-жа Лекова го спечели в оспорване наддаване по време на събитието. Домакинът г-жа Хопкинс предостави този нетрадиционен предмет преживяване и демонстрира, че всяка институция може да допринесе за благотворителна кауза, когато има желание.

GB_Residence-4

Благодарим за гостоприемството, топлото отношение и живия интерес към нашата скромна група, за увлекателните разговори и най-вече за вниманието и отделеното време! Имахме изключителната възможност да се срещнем с Н. Пр. г-жа Ема Хопкинс. С гордост и невероятен интерес подходи най-малкият член на нашето семейство – 12 годишния Андрей Леков, на когото г-жа Хопкинс отдели специално внимание. Чрез тази среща синът ми успя да види собствения си свят през други очи – тези на един успешен политик с влияние, и да се зареди със смелост и увереност“, заяви след срещата г-жа Лекова и допълни: „Пожелаваме на фондация „За Нашите Деца“ успех и творческо вдъхновение, за да може все повече деца да намират реализация, която да надминава мечтите им!

За нас срещата с Н. Пр. Ема Хопкинс донесе огромно удовлетворение, тъй като в уникалната атмосфера на резиденцията на Великобритания разменихме гледни точки и идеи за това как можем още по-ефективно да работим за най-уязвимите членове на нашето общество – децата. Изключително щастлива съм, че Вечер на добродетелите продължава да живее по този неповторим начин – чрез срещи и събития. те ни карат да вярваме, че освен дарители, тези 350 души гости на вечерта носят вяра в истинската социална промяна“, посочи и г-жа Иванка Шалапатова.

GB_Residence-3

Н. Пр. г-жа Ема Хопкинс, Андрей Леков

Още по темата от нашите партньори тук.